Zamieszczone przez rss
Poszukiwany sprawdzony lakiernik w Warszawie
Zwiń
X
-
Poszukiwany sprawdzony lakiernik w Warszawie
Witam,
Niestety zdarzyło mi sie ostatnio przytrzeć lekko lewy, tylni błotnik w O2. Na tyle niefortunnie, że pokazała się blacha, co w sezonie zimowym grozi szybką korozją.
Jako, że robótka nie jest za duża, to chciałbym to zrobic w W-wie, ale jakoś ciężko mi coś znależć. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
Arekt
PS. czytałem wątki o carsed, niestety trochę za daleko i kłopot z transportem.
W aso na sokratesa podzlecaja to komuś, więc efekt nie wiadomo jaki będzie.
-
-
Ja również podłącze się do pytania.
Jakiś czas temu robiłem delikatną poprawkę lakierniczą w ASO- rysa na błotniku - z OC sprawcy.
Po odebraniu samochodu z warsztatu po jakimś czasie zauważyłem rysy w szparach pod przednimi drzwiami. W normalnej eksploatacji nie możliwe do zrobienia. Było juz za późno żeby sie o to wykłócać.
Chcę te rysy poprawić jak najszybciej. Zima za pasem, będzie sól na ulicy, a to nie służy porysowanym blachom. Chciałbym to zrobić tak żeby za rok czy dwa nie było problemów, żadne pojawie sie rudej itp. Rysy są niewielkie i pewnie w większości dobrych punktów nie będą chcieli sie tym zająć, bo nie będzie to opłacalne, a nie chce oddać samochodu jakiemuś panu Zenkowi, który będzie to robił w szopie. Interesuje mnie warsztat w Warszawie. Pomożecie? 8)Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
Komentarz